Acasă » Stiri » Dezbaterea Noile tehnologii și diversificarea publicului cultural @Teatrelli

Dezbaterea Noile tehnologii și diversificarea publicului cultural @Teatrelli

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează pe 6 iunie 2018, de la ora 19:00, în Sala Teatrelli: theatre, music and more din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, în colaborare cu platforma Formare Culturală, o dezbatere pe tema Noile tehnologii și diversificarea publicului cultural.

La dezbatere vor lua cuvântul Dan Benzakein – despre potențialul realității virtuale și augumentate în proiecte culturale în România, Răzvan Pascu – despre festivalul de artă și tehnologie Amural din Brașov, Elena Pâslaru-Hubati – despre comunicare inovativă și Tudor Juravlea – despre provocări din mediul cultural care pot fi abordate folosind tehnologia.

Dezbaterea va fi moderată de Minodora Cerin și Oana Nasui – editorii volumului „Noii industriași, creativii” și inițiatoarele Formare Culturală, o platformă care aduce profesioniști și practicieni din mediul cultural și creativ împreună cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în acest mediu. Minodora va avea o intervenție despre interdisciplinaritate și „Noii industriași, creativii”, un material resursă pentru industriile creative românești, iar Oana va vorbi aplicat despre posibilitatea includerii, în cererile de finanțări nerambursabile pentru proiecte culturale, de linii de buget privind noile tehnologii.

Evenimentul va fi transmis live pe canalul de Youtube Modernism.ro – https://www.youtube.com/user/modernismpunctro

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervări se pot face la numărul de telefon al casei de bilete creart: 0735.560.692.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/2050934728501941/

Dan Benzakein, strateg digital media & content (conținut și media digitale), este online din 1994 și a dezvoltat de-a lungul timpului o înțelegere aprofundată a schimbării fundamentale societale datorată digitalului și tehnologiei. În 2017 a fondat în România Realities, un think-tank dedicat VR (Virtual Reality – realitate virtuală) și AR (Augmented Reality – realitate augumentată), o inițiativă interdisciplinară care coagulează, susține și promovează antreprenori și companii românești din aceste domenii.

În ultimii 10 ani Tudor Juravlea a lucrat în proiectele de inovație implementate de cele mai importante companii de telecom, banking și energie din România, cu experiență variată în managementul și marketingul produselor (product management & marketing), designul experienței utilizatorilor (UX), strategii digitale și metode de inovare.

Până la 19 ani Răzvan Pascu a avut același traseu școlar ca și cosmonautul român Dumitru Prunariu: Școala Generală nr. 10 și Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil din Brașov. De 3 ani este director de creație și video artist în studioul Aural Eye și de 4 ani regizor al AMURAL Festival Vizual. „Dar și producător. Și căpcăun” (spune Răzvan).

Elena Pâslaru-Hubati a debutat în antreprenoriat în 2012, în calitate de cofondator al agenţiei de relaţii publice The Cover, „tocmai pentru a experimenta pe propria piele ce înseamnă să iei iniţiativă, să conduci o echipă şi să treci printr-un proces de asumare a ceea ce eşti.” (spune Elena). Are peste 13 ani de experienţă în comunicare, atât în agenţie, cât şi la client – relaţii publice, marketing, strategie, organizare, planificare, execuţie, management.

Minodora Cerin este inițiatoare și coordonatoare de proiecte culturale de peste 12 ani. Este promotoare a celor care activează în industriile creative și are o mare afinitate pentru interdisciplinaritate și proiecte cu impact educațional, social și cultural.

Cu experiență profesională în domeniile expertizei culturale: consultanță, management, evaluare, formare profesională, Oana Nasui activează ca fondator și dezvoltator de proiecte și programe culturale și creative.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervări se pot face la numărul de telefon al casei de bilete creart: 0735.560.692.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/2050934728501941/

 

Cine ne iubește



Citește și

creart
Total time: 1737419129.3821 s