Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zucchero – Sugar Fornaciari @ DOKSTATION în Grădina cu Filme

September 18 @ 9:15 pm - 11:00 pm

| 30 lei
🗓 Miercuri, 𝟏𝟖 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la 🕘 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟏𝟓, în 📍 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐞 – 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 & 𝐌𝐨𝐫𝐞 (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7), va avea loc, în premieră națională, 🎥 proiecția documentarului ,,𝐙𝐮𝐜𝐜𝐡𝐞𝐫𝐨 — 𝐒𝐮𝐠𝐚𝐫 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐚𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢”, în cadrul🎞 𝐃𝐨𝐤𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐃𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐲 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 – singurul festival din țară dedicat documentarelor muzicale.

🎬 Regie: Valentina Zanella & Giangiacomo De Stefano / IT / 2023
🧍🏻🧍🏻‍♀️Distribuție: Bono, Sting, Brian May, Paul Young, Andrea Bocelli, Roberto Baggio, Jack Savoretti, Don Was, Randy Jackson
🕰 Durata: 1h 40min

💬 Viața lui Zucchero Sugar Fornaciari este o colecție de contradicții : de la viața dură în mediul rural din Emilia-Romagna, în anii 1950-1960, la show-urile pe stadioane, alături de cei mai mari artiști ai lumii.

💬 Documentarul regizat de Valentina Zanella și Giangiacomo De Stefano narează viața lui Zucchero Sugar Fornaciari din perspectiva artistului, cu contribuția unor staruri ca Bono, Sting, Brian May, Andrea Bocelli, Salmo, Francesco Guccini, Francesco De Gregori și mulți alții. Conținând imagini exclusive din arhiva personală a artistului și din turneele sale internaționale, filmul este o călătorie emoționantă ce merge dincolo de portretul unui muzician de succes, explorând vulnerabilitățile unui om care, neputând să-și învingă demonii, a ales să se distreze alături de ei.

💬 În cei aproape 40 de ani de carieră, Zucchero a lansat 15 albume și a vândut peste 60 de milioane de discuri. Din 1986 și până în prezent, artistul a întreprins 20 de turnee mondiale, a fost distins cu numeroase premii muzicale și a colaborat cu artiști internaționali de renume, ca Pavarotti, Bocelli, Erik Clapton, Joe Cocker, Miles Davis, B.B.King, Sting, Paul Young, Bono, Brian May și mulți alții.
__

Details

Date:
September 18
Time:
9:15 pm - 11:00 pm
Cost:
30 lei
Event Categories:
,

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1727443767.5011 s