Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Umor fin, teatru și jazz la teatrelli: theatre, music and more

Umor fin, teatru și jazz la teatrelli: theatre, music and more

După cum v-a obișnuit până acum, „teatrelli: theatre, music and more” v-a pregătit încă o săptămână cu spectacole de calitate, care se bucură de participarea unor artiști renumiți și îndrăgiți de public. Programul din săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie se axează pe umorul de calitate și muzică bună. Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Sorin Zlat Jr. și Sorin Zlat Sr., Rodica Popescu Bitănescu, Ozana Barabancea și Alina Manole sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena teatrelli în această saptămană..

4 Filarmonica de comedie

Seria spectacolelor din săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie debutează la teatrelli pe 28 ianuarie, ora 20:00, cu piesa de teatru „Filarmonica de comedie” în regia lui Radu Gabriel. „Filarmonica de comedie”  este un spectacol  de miniaturi umoristice scrise de Radu Gabriel, avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul „Vouă”, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina” ) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță. În „Filarmonica de comedie” este vorba despre vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice…..satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul carpato-danubiano-pontic.

          

!29.01.2014 Concert Sounds of Brazil

Pe 29 ianuarie,  la ora 20.00, ne bucurăm de Concertul samba și bossa-nova – „Sounds of Brazil”. Artist multipremiat în străinătate, care face cinste în cel mai înalt grad jazz-ului autohton, Sorin Zlat Jr. aduce în sala teatrelli: „theatre, music and more” proiectul sugestiv intitulat „Sounds of Brazil” (sambe şi bossa nove), unde îi are ca invitaţi, pe lângă tatăl său, Sorin Zlat Sr., pe Răzvan Cojanu – bas şi Adi Tetrade – baterie, muzicieni cunoscuţi şi apreciaţi atât în ţară cât şi peste hotare, și pe tânăra, talentata şi extrem de sensibila solistă vocală Mihaela Alexa. Special Guest al acestui recital este percuţionistul cubanez Ortega Gilberto Torres care a mai colaborat şi cu formaţiile Mandinga şi Sarosi Peter & Azara.

           

!30.01.2014 Triunghiul femeilorÎn seara de joi, 30 ianuarie, vă invităm la piesa de teatru „Triunghiul femeilor”, regizată de Rodica Popescu Bitănescu. Trei mai actrițe ale Teatrului Național interpretează cu talent, rafinament și inteligență scenică. Viviana Alivizache, Tania Popa și Rodica Popescu – Bitănescu, trei doamne elegante și misterioase, au o întâlnire enigmatică într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află și de cine sunt chemate. Și când se întâlnesc trei femei banuiți ce urmează: intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra. Și totul în notă comică!

 

           

!31.01.2014 Concert Ozana BarabanceaVineri, 31 ianuarie, ora 20.00, avem parte de o seară specială la teatrelli în compania Ozanei Barabancea și a prietenilor săi, muzicieni notorii precum Puiu Pascu – pian, Virgil Popescu – chitară bas și Titi Herescu – baterie. Ozana Barabancea poate fi considerată una dintre cele mai complexe şi mai complete voci din muzica românească. Este edificator în acest sens repertoriul ei extrem de bogat, de la operă, operetă şi jazz standards, până la musical, pop, rock şi latino.

Calităţile vocale incontestabile, dublate de cele artistice, sunt probate în numeroase apariţii scenice atât în compania unor maeştri ai jazz-ului, cât şi pe scena de la Teatrul Naţional I.L Caragiale, la Teatrul Metropolis, dar şi în numeroase emisiuni TV. Ozana a susţinut cu ansamblul Ozana Big Band în anul 2009, la Ateneul Român, un concert special în cinstea Reginei Angliei.

           

!01.02.2014 Concert Alina ManolePrima seară din weekend ne-o vom petrece la concertul Alinei Manole, începând cu orele 20:00. Alina Manole e muzica și stare, neîncadrându-se într-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au însoțit fiecare apariție pe scenă, “stilul Alina Manole”.

Concertul de sâmbătă, 1 februarie, o aduce pe scena „teatrelli” alături de muzicienii cu care cântă în mod obișnuit: Raul Kusak – unul dintre pianiștii strălucitori din jazz-ul românesc, Dan Nicolau – trompetist de excepție, Claudiu Purcarin – toboșar cu precizie și balans. Alina va rămâne în ipostaza de chitarist și mesager al iubirilor reale, al amanților, al poveștilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu încăpățânare, în limba română.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.   

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, PORT.ro, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Add your comment

Cine ne iubește



Citește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1711670715.819 s